utorok 29. júla 2014

Certifikát dobrej manželky

Poslednú dobu sa bavkáme výrobou vecí na svadbu, či už ide o oznámenia, krabičky na peniaze či pohľadnice. Baví nás to, predsa len, svadba zvykne vzbudzovať dôvod na úsmev a je príjemné prispieť na nejakú svojou tvorbou.

  Nedávno sme boli požiadané o výrobu tiež ku svadbe, alebo skôr k rozlúčke so slobodou. Slečna chcela pre svoju kamarátku budúcu nevestu niečo ako „osvedčenie dobrej manželky“, ktoré by si vyslúžila splnením istých podmienok. Nemala presnú predstavu o tom, ako ten certifikát má vyzerať, takže sme mali voľnú ruku.

  Často niekde čítame predstavy mužov o dobrej manželke, žene ktorá cez deň varí, upratuje, vodí deti do škôlky a ešte pri tom dobre vyzerá a keď sa zhasnú svetlá...


  Pri výrobe sme sa držali práve tohto kontrastu, dobrej ženušky z kuchyne a dračice zo spálne. Polovicu tvorí zásterka s vareškou a druhú nejaké to ružové prádlo s čipkou. Ešte nadpis na valček s rožkami i svätožiarou a osvedčenie je hotové. Zadná strana je biela, keby chceli slečny na rozlúčke niečo pekné neveste napísať.

  Pevne veríme že v deň svadby povie svoje „áno“ nielen osvedčená správna manželka, ale i osvedčený správny chlap :)


Ďakujeme za nahliadnutie :)
Yka

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára