pondelok 18. augusta 2014

Zdobíme kuchyňu, ale nielen tú

   Včera sme v článku spomínali fotočky výrobkov a tak dnes prinášame prvý rad fotiek, predovšetkým výrobkov vhodných na zútulnenie domova.  Časť z nich je predaná, časť voľná, takže ak by sa Vám niečo zapáčilo, nebojte sa nás kontaktovať.

  Ale k samotným fotkám, prvé dve sú tabuľky na dvere. Jedna je kreslená, druhá servítkovaná.



  Servítkované sú aj nasledovné škatuľky s priečinkami, niektoré sú vyberateľné, niektoré nie.


Trocha čipky pre staré mami ale nielen té :)




   Túto servítku s vtáčikmi Yka veľmi ľúbi odkedy jej ju dobrá duša Evička doniesla :) Mohli ste ju vidieť aj na jednom zo zápisníkov.



   Napokon prichádzame k predmetom do kuchyne. Už ste mohli vidieť naše pravidlá do domácnosti s trhacími lístkami na odkazy, teraz sú upravené a majú na zadnej strane priamo magnety pre pohodlnejšie uchytenie. Okrem samotných pravidiel domácnosti sme si pripravili aj nákupné zoznamy, taktiež ako dekoráciu s magnetom na chladničku.






   
   V kuchyni sa pred papaním varí a na varenie treba recepty. Preto sú na svete i dva receptáriky veľkosti A5, s linajkovými stranami, zviazané krúžkovou väzbou. 


  To je z predmetov pre domácnosť nateraz všetko, dúfame, že sa Vám naša tvorba páčila a ďakujeme za každý like na facebooku, ktorý vždy poteší i komentár tu či tam :)

  Pekný začiatok týždňa prajú slečny z Tvorilkova, Yka a Fluffy

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára