sobota 29. novembra 2014

Nový rok trochu inak

   Vianoce sa všade vôkol skloňujú už nejaký ten čas. Spolu s nimi sa ale blíži i koniec roka a my sme si pre Vás pripravili niečo do toho nového. Kalendár plný fotiek, nech máte tých na ktorých Vám záleží neustále na očiach a diár, ktorý má motivovať k cieľom, k dobrým skutom, ale zároveň Vás donútiť urobiť niečo bláznivé a spontánne.  

KALENDÁR a MINIALBUM v jednom

   Nie len tak nejaký, ale plný fotiek a ozdôb. Ručne robený, nie digitálny. 12 mesiacov + predná stránka, ozdobených scrapbook technikou, vyrobený od základov, teda i s tabuľkami, ktoré nesú slovenské mená.

   Aby ste na konci roka nemuseli kalendár vyhodiť, plní aj inú funkciu. Je lepený tak, aby ste na konci roka len odstrihli časť s tabuľkami s menami a ostal Vám pekný album. Každá stránka je originál, snažíme sa zdobenie prispôsobovať duchu fotky.


   Pár ukážok z už hotových a odovzdaných kalendárov:



      Pre viac fotiek, pozrite do galérie.

   Ak uvažujete o takomto kalendári, neváhajte nás kontaktovať a spýtať sa, čo Vás zaujíma. Ak má byť kalendár ako darček k Vianociam, radšej skôr ako neskôr, pretože výroba nejaký čas trvá. 

DIÁR, iný než ostatné

   Pred dvoma, možno i troma rokmi, som kamarátke robila k Vianociam špeciálny kalendár. Pre každý deň mala priradenú úlohu, čo mala urobiť. Väčšina bola bláznivá, niektoré mali potešiť, niektoré úlohy nabádali k spontánnosti. Vymyslieť 365 úloh dá celkom zabrať a tak mi pomáhala jedna slečna, ktorá mi povedala, že je to skvelý nápad a ju by to potešilo tiež. Na rok teda dostala vlastný, s obmenenými úlohami a mňa to priviedlo k myšlienke, že možno by niečo také potešilo viac bláznivých duší.

   A tak je tu, diár s úlohami. Úlohami, ktoré majú motivovať k dosiahnutiu cieľov, pomôcť s dobrými skutkami, zblížiť Vás s blízkymi, ale tiež vyskúšať, koľko odvahy na niektoré máte. V tomto diári nie je 365 úloh, úloha je vymyslený pre každý druhý deň, aby ste mali čas splniť ju. Niektoré týždne sú ale plné, väčšinou majú tematický charakter, napr. športový týždeň a podobne. 

   Jednotlivé úlohy nie sú len z našich hláv, ich tvorbou si krátili nudné prednášky naši spolužiaci a kamaráti, za čo im i takto verejnejšie ďakujeme :)



   Predná strana je na ukážku, v prípade záujmu je možné zmeniť farby, rovnako i dizajn ako taký, podľa požiadaviek. 


  Na začiatku je miesto na zasúvanie drobných papierikov, celý je jemne zdobený razítkami. 


  Ukážka jedného z plných týždňov, s témou týždňa - zbližovanie. 


Jeden z normálnych týždňov, kde je úloha každý druhý deň. 
 



   V diári nechýba ani text na poznámky a miesto pre adresy a telefónne čísla. 



  Niektoré úlohy vyžadujú väčší text na vysvetlenie alebo nejaký "predmet". Preto je v zadnej časti diára priestor s prílohami. Keď narazíte v diári na niektorú z nich, otvoríte si obálku a dozviete sa viac. Prílohy sú spolu štyri. 




   Pomocníci sú poznačení i priamo v diári :) 

  
Nejaké info:
Rozmer: A5
Viazanie: krúžková väzba
Papier: biely, mäkký (predná a zadná strana sú pevné)
Tlač: čiernobiela
Jazyk: slovenský

  Rovnako ako pri kalendári, v prípade, že by ste mali o diár záujem, kontaktujte nás cez facebook alebo cez mail. 

Ďakujeme za návštevu a prajeme pekný víkend. 
Yka


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára