štvrtok 20. novembra 2014

Súťaž č.2

 V tvorilkovskom svete už Vianoce vypukli. Nielen v tom našom, ale i v tom okolitom. Pracuje sa na pohľadniciach, adventných kalendároch, kalendároch na stenu a kadečom možnom i nemožnom. I my sme sa už pomaly pustili do práce, Fluffy si dala maratón v tvorbe kalendárov, Yka začala s pohľadnicami v sviatočnom duchu.
   Chystáme pre Vás ale aj niečo špeciálne, do čoho sa môžete zapojiť i VY. Pôvodne sme uvažovali, že Vám i prezradíme o čo sa jedná, napokon to ale ostane ako tajomstvo. Možno niektorí na základe úlohy uhádnete, niektorí možno nie. :)
 
O čo teda ide?
   Vašou úlohou je vymyslieť 15 úloh, bláznivých, dobroskutkových či motivačných, ktoré sú splniteľné a nestoja peniaze. (alebo v prípade že stoja tak nie moc) Samozrejme žiadne vulgarizmy a nič protizákonné si tiež neprosíme. 
 
Pár príkladov:
   Uvádzam sem i pár príkladov, aby ste si vedeli predstaviť, čo máme na mysli.
  • Choď do kina na horor (alebo ho pozeraj s kamarátmi doma) a v strašidelnej chvíľke      vykríkni a vystraš ich.
  • Spýtaj sa niekoho, či nevidel včera vodníka.
  • Navštív starých rodičov/rodičov a povysávaj byt/dom.
  • ....
 
Načo...prečo...začo?
   Načo si necháme pre seba, prečo je vlastne to isté a začo? Samozrejme za odmenu pre jedného šťastlivca. O tom už ale nižšie.
 
Súťaž
   Nech si netrápite svoje hlávky len tak pre nič za nič, rozhodli sme sa túto Vašu pomoc nám spojiť so súťažou. Na konci formulára, kde môžete spisovať úlohy, je priestor pre Váš mail. Každý kto vyplní 15 úloh a mail, bude zapojený do žrebovania o vecnú cenu, ktorá je taktiež prekvapením.
   Ak sršíte veľkou dávkou nápadov, pokojne vyplňte formulár i viac krát, samozrejme budete v žrebovaní toľko krát, koľko krát ho vyplníte.
 
Termíny
   Chceme prekvapenie predstaviť čím skôr, taktiež sa kopia iné práce, takže termín je do tejto nedele 23.11. do polnoci. Možno ho predĺžime, no skôr nie ako áno, takže  sa na to radšej nespoliehajte :)

Pár poznámok
   Vyplnením formulára v tejto súťaži súhlasíte, že Vaše odpovede môžu byť použité pri tvorbe nášho prekvapenia. 
   Táto súťaž nemá nijakú spojitosť so stránkou Facebook a na zapojenie sa do nej, nie je potrebné nič zdielať ani komentovať.

  
 
Tešíme sa na vaše originálne nápady a ďakujeme :)
Slečny z Tvorilkova.

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára